Statie incarcare Volkswagen

Chiar si una dintre cele mai clasice, stabile si apreciate marci de autoturisme se poate imbunatati si trebuie sa tina pasul cu tehnologia viitorului si inovatiile acesteia. Prin urmare, aparitia modelelor electrice de masini VW nu a reprezentat o surpriza pentru nimeni, cu atat mai mult pentru cei care iubesc si sunt fideli acestui brand de multi ani. Insa o asemenea achizitie "reclama" si nevoia de a cumpara o statie de incarcare Volkswagen pe masura. Iar, din moment ce "navighezi" pe site-ul REXED, poti avea certitudinea ca ai ajuns in locul potrivit!

 Pana sa ne cunosti pe noi, probabil ca termeni precum "autonomie", "numar de kilometri ramasi" sau "cea mai apropiata statie de incarcare disponibila" iti scoteau peri albi. Este de inteles, ne-am confruntat si noi fix cu aceleasi probleme! Insa, de acum incolo, a venit momentul sa te pe bucuri pe deplin de capabilitatile noului tau vehicul electric si sa profiti la maximum de toate performantele "anuntate" in bord.

 Comanda o statie de incarcare pentru Volkswagen-ul tau electric, iar noi iti asiguram montajul oriunde in tara! Iar, cand spunem asta, chiar ne referim ca statia poate fi amplasata... oriunde: pe un stalp, pe un perete, in garaj, la exterior, la o distanta de pana la 5 metri de masina etc. Mai mult decat atat, dispozitivul poate fi controlat fara probleme in regim remote, gratie aplicatiei Tuya Smart, si dispune inclusiv de tehnologie RFID, putand fi utilizat de maximum 3 persoane (familie, prieteni, colegi etc.), prin intermediul unor carduri contactless. Te asteptam!

Contact us

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.