Povestea Noastra

Bine ai venit pe site-ul nostru!

 

Noi suntem Rexed si incepem prin a-ti spune ca suntem niste oameni absolut normali, care si-au achizitionat o masina electrica, iar dupa 2 saptamani de plimbari incolo si-ncoa prin toata tara, ne-am gandit in felul urmator:

 

Ori o vindem… Ori ne apucam sa facem ceva in sensul asta… 

 

Caci ne simteam de parca eram intr-un avion deasupra oceanului. Unde puteam sa oprim?

 

Dar atunci ce sa facem? Ca doar nu suntem Elon Musk…

 

Intr-un final, am decis sa nu o vindem pentru ca ne placea tare mult (acceleratie, silentioasa, usor de intretinut, stiti si voi...).  Am zis ca e momentul sa luam atitudine cu privire la asta, asa cum ne pricepeam noi.  Am ales sa o facem oricum, in schimbul unor comentarii de genul :

"in Romania nu e ca in Germania..." , "tot cu teama conducem si e probabil sa  ramanem fara curent si sa facem pana istetului"

 

Asa ca ne-am apucat...

Am zis sa contribuim si noi cum putem si cu ce informatii avem, asa cum si tu contribui, daca ai ajuns sa citesti acum despre noi.

 

De ce te-ar ajuta statiile de incarcare pentru masinile electrice Rexed?

 

 • Ori esti un simplu cetatean si vrei acasa una doar pentru tine, sa poti contribui la retea si sa eviti cozile la supermarket / mall-uri sau prin parcari… Ca doar nu ti-ai luat second job ce presupune a incarca masina (aici vorbesc din experienta).

 

 • Ori detii un restaurant sau o pensiune si vrei, de asemenea, sa faci parte din retea, oferindu-le oamenilor servicii diverse. Aici nu vorbim doar de o ciorbita calda sau sedere peste noapte, ci mai mult de atat - ii poti ajuta cu plinul la masina! In acest mod, poti sa te diferentiezi de restul proprietarilor de pe Booking sau Airbnb si poti sa pari cool. O statie de incarcat vehicule electrice devine foarte importanta pentru un astfel de business. Pana am mancat o ciorbita si un papanas, masina e incarcata la o capacitate de 70%, gata sa ne duca pana la urmatorul papanas. :D

 

 • Ori esti manager hipster, ce vrei ca flota ta sa fie un exemplu pentru toti.

 

 • Ori esti vreun dezvoltator imobiliar si vrei ca parcarea ta sa fie din 2023, iar anunturile la apartamente sa nu mai sune la fel de basic ca celelalte: ”2 camere, decomandat, la 2 min de Metrou”.

 

 • Ori esti vreun primar, iar oamenii nu uita din 4 in 4 ani. Cu toate astea, sa stii ca nu facem deal-uri din alea de pe vremea motorului cu ardere interna. ;)

 

Ori daca esti altcineva, apreciem daca ne trimiti un mesaj aici, sa ne putem cunoaste mai bine si sa aflam cine esti.

 

  Oricine ai fi, suntem siguri ca esti un om cu initiative, viziune si aspiratii catre viitor. Daca n-ar fi fost asa, nu mai erai aici…

   

  Daca ai citit tot, nu putem decat sa-ti multumim si… ca un mic cadou din partea noastra, iti oferim 10% reducere, sa poti cinsti un mester sa-ti monteze statia (promitem ca nu e complicat).

   

  Foloseste codul de reducere MULTUMIM10 la checkout, iar data viitoare, sa ne lasi si pe noi sa ne incarcam masina la tine, cand te gasim pe PlugShare disponibil, ca noi dam check-in acolo! 😀

   

  Sa stii ca suntem aici sa-ti oferim toate resursele de care ai nevoie: statie, cabluri, garantie, montaj si nu in ultimul rand, dam cele mai bune sfaturi

   

  Daca treci pe la noi (si-ti multumim pentru asta), sa stii ca te asteptam chiar si la un pahar de vin! Cu siguranta n-o sa mai vrei sa pleci! :)

  Contact us

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.