Statie incarcare Mercedes

Daca esti norocosul proprietar al unui bolid electric de la unul dintre cei mai apreciati constructori germani de masini, atunci singurul lucru care iti lipseste - deocamdata - este o statie de incarcare Mercedes. Din fericire, la REXED, am rezolvat problema, intrucat ne-am confruntat si noi cu ea, inaintea ta! Astfel, iti punem la dispozitie o statie de incarcare electrica dotata cu toate tehnologiile prezentului, dar si viitorului, am spune noi: wi-fi, conectivitate prin aplicatia mobila Tuya Smart App, RFID (Radio frequency identification) si 3 carduri (pentru tine si familia, vecinii sau colegii tai) etc.

Caracteristicile tehnice ale statiei de incarcare Mercedes pe care ti-o propunem, si despre care poti afla mai multe in paginile dedicate, sunt neintrecute, la fel cum vei fi si tu pe sosele, fara nevoia de pauze dese pentru realimentare! Astfel, ai 3 modele disponibile, de 22 kW, 11 kW si 7 kW, fiecare cu specificatii de top, de la setarea intensitatii curentului si programarea timpului de incarcare (inclusiv de la distanta), la protectie impotriva scurgerilor de curent si 24 de luni garantie.

 Vestea buna este ca aceasta statie de incarcare a vehiculului tau electric nemtesc este extrem de intuitiv de folosit, ceea ce inseamna ca vei reusi din prima toate comenzile. Mai mult decat atat, pana te obisnuiesti pe deplin cu ea, poti sta linistit: cablul de 5 metri lungime rezista la greutati de pana la 2 tone (calcari accidentale cu masina).

 Cu Mercedes ajungi de la 0 la 100 km/h rapid, iar cu REXED ajungi de la 0 la 100% la fel de repede!

Contact us

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.