Statie incarcare Hyundai

Asiaticii, in general, si sud-coreenii, in mod particular, sunt printre cei mai interesati si ahtiati dupa tehnologie, prin urmare aparitia primului model electric de autoturism Hyundai nu a reprezentat o surpriza pentru nimeni. Daca ai optat si tu pentru o asemenea investitie, trebuie sa te asiguri ca detii si cele mai eficiente mijloace pentru a-ti incarca noua masina, astfel incat sa te bucuri in orice moment de autonomia sa maxima.

 REXED iti pune la dispozitie 3 modele de statie de incarcare Hyundai, de 7 kW, 11 kW si 22 kW, la fel de tehnologizate precum autovehiculele insele: dotate cu Wi-fi si aplicatie de mobil (pentru controlul de la distanta), functie RFID (acces permis prin maximum 3 carduri contactless/pentru maximum 3 utilizatori), posibilitati de personalizare (intensitatea curentului, timpul de incarcare etc.), garantie indelungata (2 ani) si maximum de compatibilitate cu orice masina electrica (gratie mufei de incarcare tip 2).

 De asemenea, statia de incarcare Hyundai este rezistenta la orice tip de vreme (intre -30 de grade Celsius si +55 de grade Celsius) si dotata cu un cablu de incarcare cu o lungime de 5 metri, rezistent la o greutate de pana la 2 tone (calcarea accidentala cu masina). Astfel, statia poate fi montata inclusiv pe un stalp sau un perete, la interior sau exterior, fara vreun risc ca performantele sau randamentul sau sa scada.

 Pentru comenzi, dar si pentru orice nelamuriri si intrebari ai avea, precum si pentru cele mai noi informatii din domeniu, te asteptam online sau telefonic. REXED se asigura ca esti intotdeauna la 100% din potential!

Contact us

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.