Statie incarcare BMW

Daca detii una dintre cele mai performante masini electrice germane, mai exact un model iX3, i4 sau i5, cu siguranta ai nevoie si de o statie de incarcare BMW pe masura acesteia. Vestea buna este ca, la REXED, ti-o oferim la pret scazut, cu nenumarate specificatii tehnice de top: rezistenta la orice tip de vreme, cu posibilitatea de setare a timpului de incarcare, conectivitate Wi-fi si prin intermediul aplicatiei de mobil Tuya Smart App, card RFID cu maximum 3 utilizatori (pentru blocare/deblocare) si, nu in ultimul rand, incarcare de la panourile solare.

 Tehnologia evolueaza din ce in ce mai rapid, iar noi trebuie sa tinem pasul cu ea! Tocmai din acest motiv, statia de incarcare BMW pe care ti-o punem la dispozitie este atat de uz casnic, cat si industrial, putand fi achizitionata intr-unul dintre cele 3 modele: de 22 kW, 11 kW sau 7 kW.

 Pe langa dispozitivul propriu-zis, compatibil indiferent ce model de BMW ai detine, iti raspundem si la orice posibila curiozitate pe care ai putea-o avea: cat dureaza livrarea, cum se poate instala statia si cum te poti asigura ca alte persoane nu o utilizeaza, cu exceptia membrilor familiei, vecinilor sau colegilor carora le dai tu acces.

 Nu in ultimul rand, prin intermediul paginii de blog REXED, afli ultimele noutati din domeniu: ce autoturisme s-au "descurcat" cel mai bine la testele Euro NCAP, ce preconceptii exista despre masinile electrice si de ce nu au un fundament real etc.

 Te asteptam sa plasezi o comanda online sau telefonic, la numarul 0769 806 094!

Contact us

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.