Statie electrica incarcare Renault

Incarcarea unui Renault Zoe, Megane E-Tech, Kangoo E-Tech sau Master E-Tech presupune conectarea la o statie electrica de top, precum cele furnizate de REXED. Alegand modelele noastre, fie de 7 kW, 11 kW sau 22 kW, te asiguri ca procesul va avea loc rapid, fara intreruperi si in cea mai sigura maniera, garantandu-ti o autonomie la care nici macar nu indrazneai sa visezi. Statia dispune de o interfata usor de utilizat, prin intermediul careia poti seta o gama larga de optiuni, personalizand practic actiunea de incarcare.

 De asemenea, cablul de 5 metri si carcasa din aluminiu si TPU (termoplastic poliuretan) confera statiei versatilitate si rezistenta, aceasta putand fi montata la exterior sau la interior, inclusiv pe un perete sau un stalp.

 Dispozitivul furnizat de catre REXED, la unul dintre cele mai mici preturi de pe piata, este dotat cu conectivitate Wi-Fi si acces prin intermediul aplicatiei mobile Tuya Smart App (Play Store - Android si App Store - iPhone), precum si cu tehnologie RFID (3 carduri contactless incluse, pentru accesul a pana la 3 utilizatori - familie, prieteni, colegi etc.).

 Incarcarea unui Renault Zoe (sau celelalte modele electrice de la producatorul francez) nu a fost nicicand mai usoara! Iar acum, pe langa statia propriu-zisa, iti venim in intampinare si cu raspunsul la unele dintre cele mai frecvente intrebari, privind livrarea, instalarea si operarea statiei, dar si garantiile de securitate. Prin urmare, mai este un singur pas intre tine si fericirea sau, mai bine zis, libertatea completa: achizitionarea unei statii pentru Renault Zoe, Megane, Kangoo sau Master (incarcare electrica). Te asteptam sa plasezi o comanda chiar acum!

Contact us

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.