Statie de incarcare pentru masina electrica

Traim intr-o era in care aproape fiecare om are cate o masina si din ce in ce mai multi proprietari aleg să investeasca intr-un automobil electric. Pe langa intetinerea ieftina, costuri energetice reduse, mult mai putina poluare fonica si reduceri semnificative atunci cand vine vorba de preturi si taxe, un astfel de automobil contribuie cu succes la un viitor cat mai curat si mai verde.

Insa pentru a va bucura la maximum de toate beneficiile pe care un astfel de autovehicul vi le poate duce, am creat pentru dumneavoastra o statie de incarcare pentru masina electrica. Stim ca fiecare isi doreste ca viitorul sa fie din ce in ce mai sigur si mai putin poluat, de aceea misiunea noastra este sa punem bazele unei infrastructuri ideale pentru masinile electrice si cele hibride din tara.

 

Cum facem ca acest lucru sa fie posibil?

 

Dupa multe discutii indelungate cu diversi proprietari de masini electrice din Romania, am inteles ca una dintre principalele necesitati este o statie de incarcare pentru masina electrica care sa fie atat fiabila, cat si puternica.

De accea am creat special pentru dumneavoastra statia de incarcare Rexed. Cu un design nou și modern, o interfata intuitiva si usor de folosit, am avut grija de fiecare detaliu, fără a sacrifica vreunul dintre cele mai importante aspecte ale produsului, cum ar fi calitatea si siguranta.

 

Unde poate fi folosita?

 

Indiferent cat de multe statii electrice publice se gasesc in oras, exista mereu riscul de a fi ocupate sau de a plati mai mult pe KW decat ati face-o din confortul propriei locuinte. Chiar dacă locuiti la casa sau la bloc, statia Rexed este ideala pentru reincarea masinii in parcare sau in garaj.

 

Locuitul la bloc poate reprezenta o problema pentru unii utilizatori de statie de incarcare pentru masina electrica, insa nu si daca folositi Rexed. Statiile noastre sunt echipate cu tehnologia RFID, ceea ce inseamna ca veti primi 3 carduri de acces cu ajutorul carora veti putea porni si opri statia. Doar persoanele care detin acest card de acces pot folosi dispozitivul.

 

Caracteristici

 

Atunci cand am creat statiile, ne-am gandit la nevoile utilizatorilor, de aceea am introdus cele mai noi si performante tehnologii, pentru a-ți oferi cea mai placuta si facila experienta. Dispozitivul poate fi montat cu usurinta pe un stalp sau pe perete si il poti controla 100% de la distanta, folosind aplicatia pentru telefonul mobil. Aceasta iti va oferi si posibilitatea de a seta timpul de incarcare și voltajul, insa vei putea si sa pornesti sau opresti statia printr-o simpla apasare de buton.

 

Fie ca alegi un model care are o capacitate de incarcare de 7KW / 11 KW / sau 22 KW, fiecare dintre statiile de incarcare masini electrice puse la dispozitie de noi va vor garanta accesibilitate si confort.

Statiile dispun de un display LED color, care va permite sa setati dispozitivul dupa specificatiile dorite. Stim ca pe piata exista o varietate larga de marci care au produs masini electrice, de aceea ne-am propus ca statiile noastre sa fie compatibile cu aproape orice tip de masina electrica.

Astfel, fiecare dintre statiile noastre dispune de un cablu de incarcare Tip 2, care are o lungime de 5m si care se potriveste la majoritatea automobilelor. De asemenea, statiile au si o carcasa din aluminiu si termoplastic poliuretan, care va ofera protectie la diverse temperaturi, precum ploaie, zapada si fulgere.

  • Putere la intrare / iesire : 380V - + 20% 32A trifazic;
  • Rezistenta la izolatie : 1000MD (DC50OV);
  • RCD rezistenta diferentiala : Tip A;
  • Mufa de incarcare: Tip 2 , standardul IEC62196-2;
  • Sistem de racire: racire naturala;
  • Rezistenta la apa: DA;
  • Certificare EN: 61851-1:2011;
  • Certificare RO: 61000-6-1:2007 / 61000-6-3:2007 + A1:201+AC:2012;
  • Protectie intemperii: IP55 (in stare de functionare);
  • Garantie: 12 Luni.

 

Fie ca va doriti sa dispuneti de o statie de incarcare pentru masina electrica in incinta propriei locuinte sau doriti sa impartiti cardurile de acces cu vecinii pentru a o putea folosi impreuna, statia Rexed este dispozitivul ideal pentru ca dumneavoastra sa va puteti incarca masina repede si in siguranta!

Contact us

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.