Ai un automobil electric? Iata de ce trebuie sa investesti intr-o statie de incarcare pentru masina electrica

Probabil ca fiecare dintre noi viseaza la un viitor cat mai sigur, atat pentru noi, cat si pentru persoanele la care tinem. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca un viitor frumos incepe cu ceea ce alegem in prezent. In ultimii ani, din ce in ce mai multe institutii au cautat si dezvoltat solutii sustenabile, menite sa sprijine mediul inconjurator si sa reduca impactul produs asupra acestuia.

 

Spre exemplu, multe companii auto au inceput sa puna accent pe constructia de masini electrice si hibrid, care aduc diverse beneficii utilizatorilor, precum costuri mici de intretinere, mai putina poluare fonica, reduceri semnificative atunci cand vine vorba de preturi si taxe, precum și costuri energetice reduse.

 

Odata cu cresterea numarului de cumparatori de automobile electrice, instalarea unei statii de incarcare masina electrica a devenit o necesitate. Noi ne-am dorit sa venim in ajutorul celor care sunt posesori de automobile hibride si electrice si care isi doresc sa evite cozile de la statiile de reincarcare sau situatiile in care aceste locuri special amenajate sunt ocupate de masinile parcate. Prin urmare, dupa lungi discutii cu diverse tipuri de consumatori, am inteles care sunt nevoile dumneavoastra si am decis sa punem bazele unei statii de incarcare menite sa satisfaca nevoile tuturor.

 

De ce sa investiti intr-o statie de incarcare pentru masina electrica?

Stim ca din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi achizitioneze automobile electrice, unul dintre principalele motive fiind preturile crescute pentru combustibil, precum si impozitele mari pentru masinile clasice.

 

Indiferent care este cauza care v-a determinat sa alegeti un automobil electric, cert este faptul ca vom vedea din ce in ce mai multe masini electrice in trafic. Insa, pentru a va putea bucura de toate beneficiile pe care o astfel de achizitie vi le poate aduce, am creat special pentru dumneavoastra o statie de incarcare pentru masina electrica. In urma lungilor discutii pe care le-am avut cu soferii de automobile electrice si hibride, am inteles ca multi conducatori auto se confrunta cu dificultati in a se deplasa si a astepta un timp indelungat la rand pentru a-si incarca vehiculul intr-un loc special amenajat.

 

Suntem de parere ca viitorul se invarte in jurul ideii de sustenabilitate, precum si al nevoii de a contrui orase verzi si sigure, iar noi, cei de la Rexed, cunoastem acest fapt prea bine. Am dezvoltat 3 tipuri de statii de incarcare pentru masina electrica si hibrida, perfecte pentru utilizatorii casnici, indiferent daca locuiti la casa sau la bloc. Fiecare dintre dispozitivele oferite de noi este:

  • fiabil;
  • puternic;
  • flexibil;
  • ușor de folosit;
  • ușor de montat;
  • rezistent;
  • dotat cu tehnologie de ultimă generație;
  • interfata intuitiva;
  • design modern;
  • compatibil cu majoritatea tipurilor de automobile electrice și hibride.

 

Beneficiile achizitionarii statiei de incarcare masina electrica

Atunci cand investim intr-un produs, cu totii ne dorim calitate si durabilitate, motiv pentru care am luat in considerare toate dorintele si necesitatilor clientilor nostri. Prin urmare, suntem incantati sa spunem ca fiecare dintre produsele Rexed este dotat cu un sistem de siguranta care protejeaza atat dispozitivul, cat si reteaua electrica in caz de fluctuatii de energie sau scurtcircuit. Printre beneficiile pe care vi le poate oferi o statie de incarcare pentru masina electrica, amintim:

  • posibilitatea de a controla dispozitivul de la distanta, datorita aplicatiei disponibile pentru telefonul mobil;
  • timp scurt de incarcare;
  • rezistenta la forta externa;
  • rezistenta la apa;
  • protectie impotriva scurgerilor de curent;
  • Certificare EN : 61851-1:2011;
  • Certificare RO : 61000-6-1:2007 / 61000-6-3:2007 + A1:201+AC:2012;
  • posibilitatea de a imparti dispozitivul cu alte doua persoane, datorita celor 3 cartele care permit pornirea si oprirea statiei de reincarcare;
  • nu mai trebuie sa pierdeti timp pentru a va deplasa la o statie publica de incarcare;
  • protectie in caz de conditii meteo nefavorabile, precum descarcari electrice, supra-incalzire, supra-curent, precum si temperaturi cuprinse intre -30 si +55.

Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca timpurile in care traim nu sunt tocmai cele mai favorabile pentru posesorii de automobile, dat fiind faptul ca preturile pentru combustibil sunt in continua crestere. Si costurile pentru energia electrica au fost afectate, insa in cazul statiilor de reincare pe care le gasim in benzinariile din oras, putem plati in jur de 40-60 de lei mai mult pentru o reincare, in functie de modelul autovehiculului. Prin urmare, daca va doriti sa va alimentati masina in confortul propriei curti sau parcari si vreti sa economisiti bani, timp si energie, fiecare statie de incarcare pentru masina electrica de la Rexed este potrivita pentru nevoile dumneavoastra!


Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.